@article{oai:tokyo-kasei.repo.nii.ac.jp:00009788, author = {Kanno, Setsuko and Horitsu, Keisuke and Udaka, Kyoko and Doi, Noriko and Kimoto, Koichi and カンノ, セツコ and 神野, 節子 and 堀津, 圭佑 and 宇高, 京子 and 土居, 則子 and 木元, 幸一}, journal = {東京家政大学生活科学研究所研究報告}, month = {Mar}, note = {application/pdf, 鶏肉と真鰺の貯蔵に於ける鮮度の研究。.木元幸一, 宇高京子, 堀津圭佑, 神野節子, 土居則子.Studies on Keeping of Freshness and Change of Taste Components (Part 2).Horitsu, Keisuke.鮮度保持, 旨味成分の変動に関する研究(第2報).堀津圭佑.}, pages = {69--89}, title = {食品の新しい保蔵と利用に関する研究}, volume = {11}, year = {1988} }