@article{oai:tokyo-kasei.repo.nii.ac.jp:00009792, author = {Kanno, Setsuko and Doi, Noriko and Kimoto, Koichi and Udaka, Kyoko and Horitsu, Keisuke and カンノ, セツコ and 神野, 節子 and 土居, 則子 and 木元, 幸一 and 宇高, 京子 and 堀津, 圭佑}, journal = {東京家政大学生活科学研究所研究報告}, month = {Mar}, note = {application/pdf, 鶏肉(ササ身)の各貯蔵温度と蛋白質の変化.宇高京子.Studies on Keeping of Freshness and Change of Taste Components (Part 3).Horitsu, Keisuke.鮮度保持、旨味成分の変動に関する研究 (第3報).堀津圭佑.}, pages = {69--80}, title = {食品の新しい保蔵と利用に関する研究}, volume = {12}, year = {1989} }